Blokové semináře Textlinguistik a Spracherziehung

Upozorňujeme na nabídku dvou blokových seminářů zakončených zápočtem (pro zájemce z magisterského i bakalářského studia):

Prof. Dr. Ulla Fix (Lipsko): Textlinguistik (ADE 500015)
25.–29.5. 2015 (Po-Pá)
Seminář probíhá vždy od 9:00 do 13:00 s jednou přestávkou. Není třeba se připravovat, v pondělí proběhne teoretický úvod doc. Vachkové. Těžištěm výuky jsou analýzy textových ukázek. Seminář je zakončen testem. Přesný program je uveden v SISu.

Dr. Julia Neumann (Münster): Sprecherziehung
25.–29.5. 2015 (Po-Pá). Začátek vždy v 9:00, časová struktura výuky bude dohodnuta na místě.
V prakticky zaměřeném semináři se naučíte vystupovat a hovořit před publikem pod vedením odbornice, která se specializuje i na řečovou výchovu budoucích herců. Pro velký úspěch v roce 2014 se seminář koná již podruhé. Semináře proběhnou v místnostech ÚGS.

Studenti magisterského programu se zapisují do SISu. Studenti bakalářského programu se přihlásí u marie [dot] vachkova KlammerAffe ff [dot] cuni [dot] cz (doc. Vachkové), která ráda poskytne bližší informace. 

Datum platnosti: 
30. Květen 2015
Oddělení: 
GER
Summary: 
Upozorňujeme na nabídku dvou blokových seminářů zakončených zápočtem (pro zájemce z magisterského i bakalářského studia): Prof. Dr. Ulla Fix (Lipsko): Textlinguistik (ADE 500015)25.–29.5. 2015 (Po-Pá)Seminář probíhá vždy od 9:00 do 13:00 s jednou přestávkou. Není třeba se připravovat, v pondělí proběhne teoretický úvod doc. Vachkové. Těžištěm výuky jsou analýzy textových ukázek. Seminář je zakončen testem. Přesný program je uveden v SISu. Dr. Julia Neumann (Münster): Sprecherziehung25.–29.5. 2015 (Po-Pá). Začátek vždy v 9:00, časová struktura výuky bude dohodnuta na místě.V prakticky zaměřeném semináři se naučíte vystupovat a hovořit před publikem pod vedením odbornice, která se specializuje i na řečovou výchovu budoucích herců. Pro velký úspěch v roce 2014 se seminář koná již podruhé. Semináře proběhnou v místnostech ÚGS. Studenti magisterského programu se zapisují do SISu. Studenti bakalářského programu se přihlásí u marie [dot] vachkova KlammerAffe ff [dot] cuni [dot] cz (doc. Vachkové), která ráda poskytne bližší informace.